Χωρίς κατηγορία

Panda Security…100% επιτυχία στην ανίχνευση malwares

Η Panda Security έχει λάβει μια τέλεια βαθμολογία 100% στην ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού στα πλαίσια της έρευνας Real-World Protection Test from AV-Comparatives

Η εξέλιξη των κυβερνοεπιθέσεων, τόσο σε αριθμό όσο και σε πολυπλοκότητα, καθιστά περισσότερο αναγκαίο από ποτέ να αντιμετωπιστεί αυτή η κακόβουλη συμπεριφορά. Με τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν τους πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους, η Panda κατάφερε να ξεχωρίσει τρεις κύριους παράγοντες επιτυχίας των εγκληματιών στον κυβερνοχώρο:

  • Περισσότερο εξελιγμένες απειλές, νέοι φορείς επίθεσης και μεγαλύτερο αριθμό «παρασίτων».
  • Πιο πολύπλοκα περιβάλλοντα πληροφορικής, με υπερπληθυσμό συσκευών, συστημάτων και συνδέσεων.
  • Παραδοσιακά προγράμματα προστασίας από ιούς, τα οποία δεν εξελίσσονται τόσο γρήγορα όσο οι επιθέσεις.

Χάρη στην ανάπτυξη προϊόντων που ανταποκρίνονται σε αυτήν την εξέλιξη των malwares(κακόβουλο λογισμικό), η Panda Security προσφέρει την πιο αποτελεσματική απάντηση σε τέτοιες απειλές, όπως το ransomware, και γίνεται ο ισχυρότερος σύμμαχος στην πρόληψη, την προστασία και την ανταπόκριση, εν όψει των τελευταίων επιθέσεων.

Αυτό το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει την επιτυχία της τεχνολογικής σουίτας που υπάρχει στις λύσεις της Panda, τόσο για ιδιώτες χρήστες όσο και για επιχειρήσεις.

Για άλλη μια φορά, οι λύσεις της Panda Security έχουν εκτεθεί σε δείγματα κακόβουλου λογισμικού σε πραγματικές συνθήκες και έχουν αποδείξει την ικανότητά τους να εμποδίζουν το 100% της κακόβουλης συμπεριφοράς.