Μηχανογράφηση

Ασύρματη Παραγγελιοληψία και POS

Γιατί οι ιδιοκτήτες εστιατορίων και μπαρ πρέπει να σκεφτούν την λύση της ασύρματης παραγγελιοληψίας της Techone για την επιχειρησή τους;
Υπάρχουν πάρα πολλές λύσεις ασύρματης παραγγελιοληψίας, οι οποίες μπορούν να κάνουν τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου να ανησυχεί για την απόδοση τους. H Techone με τα πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εστίασης βρίσκεται εδώ για να δώσει οριστική λύση σε αυτές τις ανησυχίες των ιδιοκτητών.

TPS(Techone POS Solution)
Η Techone είναι μία εταιρία η οποία δημιουργήθηκε το 2009 με σκοπό να χρησιμοποιήσει την πολυετή εμπειρία της στα συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας και POS. Έχει δημιουργήσει μια λύση η οποία είναι εύκολη στην εγκατάσταση και με περιβάλλον πάρα πολύ εύχρηστο ώστε μέσα σε λίγα λεπτά το προσωπικό της επιχείρησης να μπορεί να κάνει παραγγελίες.

Σχεδιασμός Τραπεζιών
Ο Σχεδιασμός Τραπεζιών σας επιτρέπει να σχεδιάσετε τον χώρο της επιχείρησης σας όπως ακριβώς είναι ακόμα και με πολλαπλούς χώρους. Επίσης ο Σχεδιασμός Τραπεζιών δίνει την δυνατότητα να έχω πλήρη εικόνα των κρατησέων μου.

Εξοφλήσεις Λογαριασμών
Θέλετε άμεση εξόφληση την στιγμή της παραγγελίας, θέλετε εξόφληση στο τέλος με έκδοση λογαριασμού ή θέλετε μερική εξόφληση. Η λύση TPS τα έχει αυτά και ακόμα σας δίνει την δυνατότητα να προσθέσετε και άλλους τρόπους πληρωμής.

Εκτυπώσεις Κουζίνας
Μπορείτε να εκτυπώσετε την παραγγελία την ίδια ακριβώς στιγμή που θα πατήσετε εκτέλεση ή μπορείτε να επιλέξετε αν θα βγαίνουν πρώτα και δεύτερα πιάτα με κάποια καθυστέρηση.

Εκτυπώσεις Manager
Σας δίνουμε την δυνατότητα μέσω εκτυπώσεων να ελέγχεται τα πάντα και αν δεν σας ικανοποιούν οι εκτυπώσεις που σας έχουμε έτοιμες σας φτιάχνουμε τις δικές σας.

Τιμή
Η ασύρματη παραγγελιοληψία και POS είναι πολύ προσιτή για μικρές επιχειρήσεις εστίασης. Η τιμή της ξεκινάει από τα 20€/μήνα. Με την λύση TPS οι ιδιοκτήτες εστιατορίων και μπαρ μπορούν να λειτουργήσουν την επιχείρηση τους αποτελεσματικότερα ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους πελάτες τους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας κάνουμε μία παρουσίαση των δυνατοτήτων της TPS.